Atlas Sport Wielerploeg

De Atlas Sport wielerploeg organiseert in de periode van april tot en met september wekelijks recreatieve fietstochten en trainingen waaraan je als lid van Atlas Sport vrijblijvend kan deelnemen. Er wordt zowel op de racefiets als op de mountainbike gefietst. Voor de wielrenners hebben we verschillende snelheidsgroepen waarvoor je je kan aanmelden: dan kom je in een WhatsApp-groep.

Je ontvangt bij aanmelding maandelijks informatie over de fietstochten die de komende maand worden georganiseerd. Alle fietstochten staan onder leiding van een wegkapitein. Bij "fietstochten van de komende tijd" kun je aangeven aan welke tochten je komende maand mee doet.

Ben je al lid van de wielerploeg, maar nog geen onderdeel van één van de groepen? Onderaan kun je je daarvoor aanmelden!

Fietstochten (doordeweeks)

De doordeweekse fietstochten zijn racefietstochten. Voor de 20 km per uur varianten is een toerfiets ook een prima optie! Je hoeft je niet aan te melden voor deelname aan de doordeweekse fietstochten.

Rooster doordeweeks

Fietstochten (in het weekend)

In het weekend organiseren we langere fietstochten en trainingen. Ook in het weekend ga je met een van onze wegkapiteins op pad. Er zijn tochten voor zowel racefiets als mountainbike.

Fotoalbum seizoen 2018

Fotoalbum seizoen 2019