Atlas Sport wielerploeg

De Atlas Sport wielerploeg is er voor iedereen die er graag op de racefiets op uit gaat. Sinds 2018 organiseren we ritten voor de recreatieve en sportieve toerfietser. Van april t/m september kun je meedoen met ritten vanuit de Wijk & omgeving.

Groepen

We hebben een recreatieve en sportieve groep. Naar aanleiding van het parcours, de wind, en de groepsgrootte kan de snelheid variëren. In de praktijk fietst de recreatieve groep meestal rond de 26, en de sportieve groep rond de 30 km per uur gemiddeld. Het uitgangspunt is dat we rekening houden met elkaar. Bij voldoende animo kunnen de groepen zich nog verder opsplitsen. Je kan per rit aansluiten waar je wilt.

 

Doordeweeks én in het weekend

Voor de doordeweekse ritten hoef je je niet vooraf aan te melden. In april & september vertrekken we om 18:30, van mei t/m augustus om 19:00. Wekelijks op:

  • Woensdagavond: sportieve groep - afstand van 40 á 60 kilometer
  • Woensdagavond: recreatieve groep - afstand van 30 á 50 kilometer
Voor de ritten in het weekend (meestal op zondag) kun je je maandelijks aanmelden. Met verschillende wegkapiteins proberen we altijd groepen te vormen waar iedereen zich prettig bij voelt!
2024-05-19
2024-05-26

Korting bij Lindenholz

Per 1 oktober zijn Atlas Sport en Lindenholz Rijwielen – Schaatsen – Skeelers uit Rouveen voor de leden van Atlas Sport een samenwerking aangegaan.

De samenwerking houdt in dat alle leden van Atlas Sport op vertoon van hun clubpas 10% korting krijgen op onderdelen, kleding, accessoires, schoenen en reparaties.

Mocht u dus iets nodig hebben op het gebied van fietsen, schaatsen of skeelers, dan staat Lindenholz graag voor u klaar. Dit allemaal ter ondersteuning van het mooie sportaanbod dat Atlas Sport u biedt.

We zien u graag in onze winkel in Rouveen!

_________________________________________________________________________________

Ben je de Atlas Sport ledenpas kwijt, of wil je liever een digitale pas? Vraag hem hier aan.

lindenholz

Klassementen