Atlas Sport wielerploeg

De Atlas Sport wielerploeg is er voor leden van Atlas Sport die graag racefietsen. Van april tot en met september organiseren we ritten voor de recreatieve en sportieve fietser.

  • Iedere woensdagavond (19:00) is er een rit of training voor de sportieve groep. 
  • Iedere donderdagavond (19:00) is er een training voor de recreatieve groep.

Let op! In september vertrekken we om 18:30 i.p.v. 19:00.

Voor de ritten in het weekend ontvang je maandelijks bericht en kan je je inschrijven. Bij de doordeweekse ritten en trainingen hoeft dat niet.

De snelheid is bij ons geen doel op zich! De recreatieve groep fietst over het algemeen maximaal 25 km per uur gemiddeld. De sportievere groep fietst wat sneller, en wordt bij voldoende animo opgesplitst in een groep tot 28 km per uur, en een groep vanaf 29 km per uur.  We werken niet met een vaste groepsindeling, je kan aansluiten waar je wilt.

Korting bij Lindenholz

Per 1 oktober zijn Atlas Sport en Lindenholz Rijwielen – Schaatsen – Skeelers uit Rouveen voor de leden van Atlas Sport een samenwerking aangegaan.

De samenwerking houdt in dat alle leden van Atlas Sport op vertoon van hun clubpas 10% korting krijgen op onderdelen, kleding, accessoires, schoenen en reparaties.

Mocht u dus iets nodig hebben op het gebied van fietsen, schaatsen of skeelers, dan staat Lindenholz graag voor u klaar. Dit allemaal ter ondersteuning van het mooie sportaanbod dat Atlas Sport u biedt.

We zien u graag in onze winkel in Rouveen!

_________________________________________________________________________________

Ben je de Atlas Sport ledenpas kwijt, of wil je liever een digitale pas? Vraag hem hier aan.

lindenholz

Ons zomerseizoen zit er weer op. We zien je volgend voorjaar graag weer terug!

Klassementen

GRATIS PROEFLES VOLGEN?

Neem gerust en vrijblijvend contact op »