Spring naar content

Waar ga jij voor?
we helpen je graag

Wil je gezond(er) gaan eten? Wil je toewerken naar een sportprestatie? Vraag gerust om onze begeleiding. Van een trainingsprogramma tot gerichte begeleiding, het kan allemaal.

Personal training

Waar wil jij beter in worden? Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke doel, op welk niveau dan ook. De een wil afvallen, de ander wil toewerken naar een grote sportprestatie, nog een ander wil gezonder gaan leven. En daar hebben we wel eens een duwtje in de rug bij nodig. Onze personal trainer kan je helpen je doel concreet te maken én te bereiken! Persoonlijk advies en begeleiding op maat staat centraal in onze aanpak.

We bespreken samen wat je wilt bereiken, of je blessures hebt of hebt gehad, hoe je wilt leven en hoe je je wilt en kunt inzetten om de gewenste verandering te bewerkstelligen. We richten ons op bewegen, voeding én gedrag. Uiteraard houden we je vorderingen bij aan de hand van metingen en conditietesten. Je krijgt per week een exclusieve training van je personal trainer. Een les waarin je telkens gestimuleerd wordt alles uit jezelf te halen!

De kosten 

Check onze tarieven hier.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op via telefoon of mail naar info@atlassport.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen!

M83A4593

Voedingsadvies en begeleiding

In dit programma ga je aan de slag met een voedingscoach. Je krijgt een persoonlijk en uitgebreid advies met tips voor een gezonde leefstijl, gebaseerd op jouw doelen en wensen. Zo kun je het goed volhouden.

Info en een afspraak maken
Spreekt dit jou aan en wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met Bouwina, 0611878954 of info@atlassport.nl. Je kunt je ook melden aan de balie in de sportschool.

 

Scroll naar boven