Spring naar content

Waar ga jij voor?
we helpen je graag

Wil je gezond(er) gaan eten? Wil je toewerken naar een sportprestatie? Vraag gerust om onze begeleiding. Van een trainingsprogramma tot gerichte begeleiding, het kan allemaal.

Personal training

Waar wil jij beter in worden? Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke doel, op welk niveau dan ook. De een wil afvallen, de ander wil toewerken naar een grote sportprestatie, nog een ander wil gezonder gaan leven. En daar hebben we wel eens een duwtje in de rug bij nodig. Onze personal trainer kan je helpen je doel concreet te maken én te bereiken! Persoonlijk advies en begeleiding op maat staat centraal in onze aanpak.

We bespreken samen wat je wilt bereiken, of je blessures hebt of hebt gehad, hoe je wilt leven en hoe je je wilt en kunt inzetten om de gewenste verandering te bewerkstelligen. We richten ons op bewegen, voeding én gedrag. Uiteraard houden we je vorderingen bij aan de hand van metingen en conditietesten. Je krijgt per week een exclusieve training van je personal trainer. Een les waarin je telkens gestimuleerd wordt alles uit jezelf te halen!

De kosten 

Check onze tarieven hier.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op via telefoon of mail naar info@atlassport.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen!

M83A4593

Voedingsadvies van diëtist Lisa

In dit online programma ga je aan de slag met Lisa Gengler, diëtist. Je krijgt een persoonlijk en uitgebreid advies met tips voor een gezonde leefstijl, gebaseerd op jouw doelen en wensen. Zo kun je het goed volhouden.
Elke week krijg je een voorbeeld dagmenu opgestuurd, waardoor je de hele week inspiratie hebt om gezond te blijven eten. De adviezen zijn aangepast op je huidige eetpatroon. Je krijgt niet alleen een voedingsschema op maat, maar ook feedback op je huidige voedingspatroon. Dit omdat je hier zelf van leert en dan je gezonde leefstijl makkelijker kunt vasthouden. Zo blijf je gemotiveerd om je doel te behalen!

Over Lisa
Ik ben Lisa Gengler, afgestudeerd als diëtist. Ik heb een passie voor gezond leven en wil deze graag op andere mensen overdragen. Met de kennis en ervaring die ik heb als diëtist werken we samen aan een gezondere fittere versie van jezelf. Ik werk aan de hand van wetenschappelijke richtlijnen en zorg ervoor dat je menu alle voedingsstoffen bevat die jij nodig hebt.

Het online programma

  • Je krijgt acht weken begeleiding op gebied van voeding en leefstijl, 24/7 contact via whatsapp of e-mail voor al je vragen.
  • Berekening van de benodigde hoeveelheid calorieën, passend bij je doel.
  • Berekening van de benodigde hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten, passend bij je doel.
  • Je krijgt verschillende persoonlijk afgestemde voorbeelddagmenu’s, variatietips, recepten en leefstijltips die vol te houden zijn voor jou.

De kosten
Check onze tarieven hier.

Info en een afspraak maken
Spreekt dit jou aan en wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met Lisa, telefoon 0610236189 of mail voeding@atlassport.nl. Je kunt je ook melden aan de balie in de sportschool.

 

Scroll naar boven