Technogym SkillBike

Skillbike

De SkillBike brengt de fietservaring van de buitenwereld naar binnen. Hij is uitermate geschikt voor wielrenners die het hele jaar door willen blijven trainen. Met deze fiets kun je ook in Nederland de hooggebergtes op te zoeken door de hellingsgraad met toegepaste belasting.

Aan de hand van je leeftijd, gewicht en geslacht kun je aan de slag. De Skillbike heeft zicht op je cadans, wattage, snelheid, hartslag en nog veel meer. Je krijgt bijvoorbeeld een beeld bij de verhouding tussen de inspanning van je linker- en rechterbeen.

Via de MyWellness app kun je zicht houden op je training en eenvoudig andere apps en toepassingen - zoals Strava - koppelen. Je kan dus ook binnen je favoriete routes fietsen!

Als je lid bent van Atlas Sport kun je de SkillBike hier reserveren.

Technogym SkillMill

Skillmill

Voor de fanatieke hardloper is de SkillMill een onontbeerlijk hulpmiddel. De SkillMill is een mechanische loopband: je bent zelf de aandrijving. Met de hendel bepaal je de zwaarte op een schaal van 0 tot 10.

In de laagste stand kun je voor een zware run gaan. Je kan ook wat opschakelen om een stevige wandeling te ondernemen. Nog wat zwaarder en je moet in de beugels gaan hangen. Op de zwaarste stand heb je vooruit al je vermogens nodig, of kun je achteruit lopen om je kuiten te trainen. Genoeg mogelijkheden voor afwisseling en interval dus!

Met de SkillMill kun je je explosiviteit en weerstand tegen vermoeidheid vergroten. Ook kun je ermee je bovenbenen en kuiten veel sterker maken. In combinatie met duurtraining ben je niet meer te stuiten!

Technogym SkillRow

Skillrow

Iedereen die op zoek is naar een authentieke roei-ervaring buiten de boot kan terecht bij de SkillRow. De unieke Aquafeel technologie zorgt er namelijk voor dat deze roeier zo natuurlijk mogelijk aanvoelt. Via de display houd je zicht op je snelheid en meer.

Verder heeft de SkillRow ook andere trainingsmogelijkheden. Met de weerstandsknop kun je bepalen hoe groot je weerstand is, en met de power-modus zijn zelfs allerlei oefeningen voor de rug- en armspieren mogelijk!