Atlas Sport wielerploeg doneert € 200 aan de Voedselbank Zuidwest-Drenthe

23 juni 2020 – De Atlas Sport wielerploeg bestaat uit een aantal fietsliefhebbers die regelmatig samen tochten maken op de racefiets. Het doel is recreatief fietsen en ondertussen steeds een beetje beter worden. En omdat samen fietsen nou eenmaal vaak leuker is dan alleen, hebben al veel mensen hun weg naar de wielerploeg gevonden.

In gewone omstandigheden zou de wielerploeg weer op pad zijn gegaan vanaf april. Door corona kon dat eerst niet. We hebben een alternatief geboden in onze social distance-toertochten. Dat waren tochten, georganiseerd door Atlas Sport met een volledig uitgepijlde route zodat iedereen alleen de weg kon vinden. Onderweg had Atlas Sport koffie met appeltaart klaarstaan. Dat viel bij de fietsers goed in de smaak!

Voor deze tochten vroeg Atlas Sport inschrijfgeld. Het leverde, met nog een bijdrage vanuit Atlas Sport, totaal € 200 op. Dit bedrag is gedoneerd aan de Voedselbank Zuidwest-Drenthe.

De wielerploeg van Atlas Sport organiseert zowel doordeweeks als in het weekend fietstochten en trainingen. Deelname is voor iedereen en altijd vrijblijvend. Voor info: www.atlassport.nl/wielerploeg.