Het begint weer op 26 oktober: Winterspinnen bij Atlas Sport

In de winter kun je als wielrenner of mountainbiker niet zo veel naar buiten. De wegen zijn vaak glad, de dagen kort en de temperatuur nodigt niet uit. En je wilt natuurlijk wel blijven trainen zodat je in het voorjaar weer topfit op de fiets kunt stappen. Dat kan met ons speciale programma ‘Winterspinnen’; een spinningprogramma specifiek voor wielrenners en prestatiegerichte fietsers, met een systematische trainingsopzet. De training richt zich voornamelijk op kracht, souplesse en traptechniek. Je krijgt dus echt betere fietsbenen in de winter!

We starten op maandag 26 oktober met twee lessen per avond: om 19.30 en 20.30 uur. Om een beeld te krijgen van wie mee wil doen, vragen we je voor de lessen van 26 oktober aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar info@atlassport.nl onder vermelding van het uur waarop je meedoet. We bepalen na 26 oktober of we voor deze lessen op reservering moeten blijven werken.

Ben je geen lid van Atlas Sport? Als je alleen wilt gaan voor Winterspinning, kun je een speciaal abonnement nemen van november 2020 tot en met maart 2021 voor € 35 per maand.

We werken volgens de richtlijnen van het RIVM: bij klachten blijf je thuis, je ontsmet je handen en je houdt altijd 1,5 meter afstand. Volg de looproutes die de instructeur aangeeft.
Let op: onze kleedkamers en douches zijn gesloten. Je kunt spullen kwijt in de garderobe.
De ventilatie en airco is aan en ramen zijn open om optimaal te kunnen ventileren. Zorg dus dat je een extra laagje kleding bij je hebt en neem altijd een handdoek mee. Na de les maak je, net als anders, je fiets schoon.