2020 wiekenroute overzicht
2020 wiekenroute ai
De Wiekenroute 19-09-2020 -- 0135

Motorbegeleiding

De motorclub van De Wijk, de Antrappers, begeleidt die fietstocht met een aantal motorrijders!

Fietsen voor Muziekvereniging Apollo

Onze Apollo-missie

Ook dit jaar koppelen we een goed doel aan de Wiekenroute. Deze keer gaat een deel van het inschrijfgeld naar Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit de Wijk.

Apollo is opgericht in 1898 en nog steeds een springlevende vereniging met ongeveer 130 leden. Er zijn diverse orkesten, zoals het slagwerkensemble, het harmonieorkest en de kweekvijvers voor de vereniging: het jeugdorkest, leerlingenorkest en de blokfluitgroep.

De vereniging heeft veel kosten voor bijvoorbeeld uniformen en instrumenten. Een financieel steuntje in de rug is dus van harte welkom. Laten we samen een mooi bedrag bij elkaar fietsen voor Apollo!

Wat sport is voor het lichaam, is muziekbeoefening voor de geest!

Wat we je bieden

Parkeren en omkleden

Je kan gebruik maken van de kleedkamers en het sanitair bij Atlas Sport de Wijk. Er is ook een ruime parkeergelegenheid.

 

Eten en drinken

We bieden je elke pauze een kop koffie aan, en hebben fruit en koeken voor je klaarliggen. Na de tweede ronde is er een lunch met broodjes. Zorg desondanks dat je zelf ook voldoende eten bij je hebt om de rit door te komen!

 

Veiligheid op de fiets

Bij de Atlas Sport wielerploeg isveiligheid op de fiets een prioriteit. We nodigen je daarom uit om onze speciale webpagina over die veiligheid even door te lopen (vooral om de betekenis van een aantal termen te leren kennen): https://www.atlassport.nl/veiligheid-wielerploeg/

Omdat we voorrijders hebben gaat de groep als geheel niet draaien zoals op de bovenstaande pagina omschreven is. Voor vertrek voeren we een veiligheidscheck uit.

Dag
Uur
Minuut
Seconde