Atlas Sport Powerwalk gaat het Stellingenpad op

Het Stellingenpad is verkozen tot Wandelroute van het Jaar 2023 in de Benelux. Op dit streekpad wandel je in totaal ruim 260 kilometer door de mooiste natuur van de Stellingwerven. Het pad strekt zich uit over Zuidoost-Friesland, de westrand van Drenthe en de kop van Overijssel. De route is vernoemd naar de Friese waterlinie die in de 16e eeuw werd aangelegd en waarvan in het landschap nog steeds sporen zichtbaar zijn. Je leest hier meer over het Stellingenpad: stellingenpad.nivon.nl.

Twaalf etappes

We hebben de route verdeeld in 11 etappes van ruim 20 kilometer. Je kunt de routes hier bekijken.

Ga je (af en toe) mee?

Heb je zin om deze route samen te wandelen? Dat kan! Je hoeft niet elke keer mee, je kiest zelf hoe vaak je wilt lopen. Een keer per zes weken lopen we een etappe van ongeveer 20 kilometer. Vervoer naar de start en het einde van de etappe regelen we samen.
Als je geen lid bent van Atlas Sport, betaal je per wandeling € 10. Dit is inclusief koffie en thee voor- en achteraf.

Een keer per zes weken, op zaterdag, gaan we een etappe lopen. De data voor de komende tijd:

  • 28 oktober
  • 2 december
  • 20 januari
  • 2 maart
  • 13 april
  • 25 mei

We hebben op die dagen ook routes beschikbaar voor de wandelaars die een kleinere afstand willen lopen vanuit Atlas Sport.

Aanmelden

Je kunt met dit formulier aangeven met welke tochten je mee wilt gaan. We maken op basis van de aanmeldingen een verdeling over de beschikbare auto’s, waarbij we er rekening mee houden dat er op het begin- en eindpunt auto’s moeten zijn.
We vertrekken op deze dagen om 8.30 uur vanaf Atlas Sport in De Wijk. Iedereen zorgt zelf voor eten en drinken voor onderweg. Uiteraard is er voor vertrek en na terugkomst voor de liefhebbers koffie en thee in Atlas Sportcafé.

Contact

Heb je vragen? App of bel dan met Bouwina: 0611878954.