Vanaf maandag 24 februari kan iedereen bij Atlas Sport meedoen met Nederland in Beweging

Veel mensen kennen Nederland in Beweging van de televisie. Vanaf maandag 24 februari kunt u meedoen met dit programma bij Atlas Sport. Niet alleen maar gezellig samen. Het biedt dus meteen een ontmoetingsplek om na afloop gezellig na te praten onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Stephan de With van Atlas Sport: ‘De oefeningen zijn goed uit te voeren en het motiveert iedereen om mee te doen. Het maakt niet uit hoe dik of dun je bent. De lessen zijn heel geschikt voor ouderen maar ook voor mensen die bijvoorbeeld werkeloos thuis zitten. Bewegen helpt je uit de sleur te komen en geeft nieuwe energie.’ Deze sport kan iedereen op eigen niveau meedoen. Het materiaal is zeer licht is en deelnemers kunnen zelf het gewicht bepalen. Juist door samen te sporten motiveert het om in de les actief mee te doen en er ontstaat een sociaal netwerk.
Elke doordeweekse ochtend om 8.30 uur kan iedereen samen meedoen met Nederland in Beweging.

Dus bent u iemand of kent u iemand die ook bijna iedere dag voor de tv mee staat te doen aan het programma Nederland in Beweging? Wij hopen u dan te ontmoeten bij Atlas Sport. Het programma duurt een kwartier. Na afloop staat een gratis kop koffie of thee klaar voor de deelnemers.

Voor leden van Atlas Sport is deze activiteit uiteraard gratis. Nog geen lid? Kom gerust langs voor een gratis proefles! Daarna zijn de kosten 10 keer voor € 20.
Er is altijd een instructeur aanwezig op de sportschool. Krijgt u de smaak te pakken? Dan kan onze instructeur vrijblijvend een fitnessprogramma voor u maken.

U mag gewoon binnen komen lopen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via info@atlassport.nl, of bel ons op een van beide locaties.