Wolder Veldtocht (zondag 26 november)

Je kan je zondagochtend ter plaatse aanmelden bij onze vestiging in De Wijk of Balkbrug. Het is niet meer mogelijk je online aan te melden.

Over de route

De route van de Wolder Veldtocht trekt door de omgeving van De Wijk, Balkbrug en Zuidwolde. Op de gevarieerde route kom je gravelstroken, trails, zandwegen en bospaden tegen. Deze toertocht is geschikt voor de mountainbike of gravelbike. Voor de gravelbikers is wel enige technische beheersing vereist!

 

Start- en pauzeplekken.

Je kan zowel bij onze vestiging in De Wijk als in Balkbrug starten. Je hebt keuze uit twee afstanden: 49 of 76 kilometer. Halverwege de route kom je een goed verzorgde pauzeplek tegen waar eten en drinken is geregeld. De route wordt volledig uitgepijld. We sturen van tevoren ook de GPX bestanden toe.

Voor de fanatieke mountainbiker is het dit jaar bij de lange afstand mogelijk om een 'bonus lus' te maken. Je rijdt de lus in de buurt van Fort dan nog een keer (16 km extra). Dit wordt aangegeven op de route, je hoeft je er niet apart voor aan te melden.

 

Inschrijfgeld

Voor leden van MTB Zuidwolde en de Atlas Sport Wielerploeg kost deelname 6 euro. Voor niet-leden kost deelname 8,50 euro.

 

Starttijd en extra informatie

De starttijd voor de lange afstand is tussen 09:00 en 10:30. Voor de korte afstand is dat tussen 09:30 en 11:00. Voor aanvang van de route ontvang je via de e-mail nog extra informatie.

Route_Wolder_Veldtocht_2023.png