JEUGD FITNESS

Voor kids en jongeren vanaf 8 jaar hebben we jeugd fitness. Met fitness werk je aan een goede conditie en je motoriek en natuurlijk word je er sterk van. Dat is goed voor je lijf en omdat je je er ook beter door gaat voelen, is het ook goed voor je prestaties op school!

Wat doen we met jeugdfitness?

Je sport een uur in een groep van maximaal 15 personen. Je begint met  cardiotraining om alle spieren goed op te warmen. Samen met de groep ga je vervolgens  oefeningen doen waarmee je je lichaam sterk maakt. De les is elke week anders: de ene keer ga je boksen, de volgende keer leer je werken met kettlebells en nog een andere keer train je heel stoer met barbells. Altijd op jouw niveau en geschikt voor jouw leeftijd.

Proberen?

Wil je een keertje meedoen om te kijken of je het wat vindt? Kom dan langs op maandag om 16.00 uur bij Atlas Sport, H. Tillemaweg 63b in De Wijk.

 

JEUGD KICKFIT

Zoek jij een stoere sport waar je supersterk van wordt? Kom dan meedoen met jeugd kickfit! Kickfit combineert de techniek van kickboksen en het plezier van een pittige conditietraining.
Dus doe een keer mee en zie hoe leuk het is bij Atlas Sport!

Info
✓ Elke maandag om 17.00 uur
✓ Bij Atlas Sport in De Wijk, H. Tillemaweg 63b
✓ Voor iedereen vanaf 8 jaar

Meedoen kan in gewone sportkleding, je hebt geen speciale spullen nodig. Wij hebben bokshandschoenen die je kunt gebruiken.