Virtueel fietsen bij Atlas Sport

Wat is virtueel fietsen?

Bij virtueel fietsen wordt je fiets verbonden met een digitale wereld. Je fiets op het landschap dat je voor je op het beeld zie verschijnen. Bij Atlas Sport gebruiken we Zwift, een toepassing die door fietsers wereldwijd gebruikt wordt. Deze toepassing is gekoppeld aan onze innovatieve SkillBikes, waarover je hier meer leest.

 

Welke voordelen heeft virtueel fietsen?

De tijd vliegt voorbij als je de digitale parcours doorrijdt! De afwisselende routes motiveren ook enorm, en zorgen ervoor dat je scherper traint dan je anders misschien zou doen.

Als je omhoog gaat zul je het vernemen, het fietsen wordt dan zwaarder. Andersom is dat gelukkig ook waar, en het schakelsysteem van de SkillBike zorgt ervoor dat jij altijd in een lekker tempo kan blijven fietsen.

Wil je flink klimmen, of juist niet? We stellen een route in op basis van jouw wensen. Er zijn ook veel verschillende trainingen beschikbaar als je gericht wil trainen.

 

Wat moet je meenemen?

Sportkleding, motivatie, en verder niks! We kunnen alles ter plekke voor je instellen. Voor een realistische fietservaring voeren we je fysieke gegevens in (leeftijd, lengte, gewicht), en dan kun je aan de slag.

 

Op welke momenten kan ik virtueel fietsen?

Tijdens onze openingstijden kun je altijd gebruik maken van Zwift. Er is dan ook altijd een van onze collega's aanwezig om je op weg te helpen. Als je er zeker van wil zijn dat er een plekje voor je beschikbaar is kun je via de knop reserveren.