Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren tijdens de Wintertijd Challenge!

25 september 2016 – Op zaterdag 29 oktober is er weer de Wintertijd Challenge in Hoogeveen. Atlas Sport doet mee met een spinningmarathon. Ga jij ook op de pedalen om geld op te halen voor Spieren voor Spieren?

Wanneer:           zaterdag 29 oktober 2016
Waar:                  Plein voor De Tamboer, Hoofdstraat  in Hoogeveen
Hoe laat:             13.00 tot 14.00 uur / 14.00 tot 15.00 uur / 15.00 tot 16.00 uur

Onze spinningfietsen zetten we een dagje neer op de Hoofdstraat in Hoogeveen, ter hoogte van De Tamboer. Onder leiding van een instructeur fiets je over virtuele heuvels, snel je door dalen en beklim je gemene bergtoppen. Wil je 1 uur meedoen? Dat kan! Maar als je voor 3 uur wilt gaan, kan dat natuurlijk ook!

Fiets een mooi bedrag bij elkaar!
Bij je aanmelding doneer je minimaal € 15 aan Spieren voor spieren en het wordt natuurlijk nog mooier als je je laat sponsoren. Haal zoveel mogelijk geld op door je gezonde spieren in te zetten voor onderzoek naar en betere behandelmethoden voor spierziekten. We gaan voor een vet hoog totaalbedrag! Als je sponsoropbrengst in de top 3 komt, krijg je zelf een leuke prijs.

Schrijf je in via de site
Wil jij meedoen met deze fantastische challenge? Schrijf je dan snel in want vol = vol!  Dat kan door op deze pagina op de ‘ik doe mee’ button te klikken en jezelf aan te melden. Op deze manier kan je via bijvoorbeeld Facebook, WhatsApp, LinkedIn en Twitter je vrienden/kennissen groep vragen of ze jou willen sponsoren.
Je krijgt via de mail een bevestiging van je inschrijving met daarbij de vraag welk uur of welke uren je mee wilt fietsen.

Spieren voor spieren
Al het geld komt terecht bij Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor 20.000 kinderen met een spierziekte. Dat doen ze door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren, bijvoorbeeld met deze actie. Het opgehaalde geld is voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen.

Minimumleeftijd is 16 jaar. Deelname is op eigen risico.