Trap je vereniging rijk tijdens onze spinningmarathon op 3 september!

Op zondag 3 september trappen we het nieuwe sportseizoen af met een spinningmarathon. Je kunt zes uur lang meefietsen maar korter mag natuurlijk ook. Per uur betaal je minimaal € 5 en je kiest zelf welke lokale sportvereniging dit geld krijgt. Hoe meer geld, hoe beter voor je vereniging, dus zoek zoveel mogelijk mensen die jouw deelname willen sponsoren!

Gevarieerd fietsprogramma
Spinning, RPM, sprint, body cycle; het zijn allemaal verschillende fietslessen en ze komen op deze dag allemaal aan bod. Onze eigen instructeurs begeleiden de marathon en we hebben ook verschillende andere instructeurs uit het hele land bereid gevonden die mee willen werken. Volop variatie dus!

Zes uur lang
De marathon duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Je kiest zelf het uur of de uren die je wilt fietsen. Om 17.00 uur sluiten we af met een hapje en een drankje.

Reserveer snel je fiets en maak kans op leuke prijzen!
Je kunt je inschrijven aan de balie en ook online via deze link. Meedoen kost minimaal € 5 per uur en de hele opbrengst is voor de lokale vereniging die jij kiest. Hoe meer sponsors je vindt, hoe groter de opbrengst voor jouw club. We hebben verschillende mooie prijzen, onder andere voor de fietser die het hoogste bedrag binnenfietst. Zet je beste been voor dus! Je kunt de sponsors noteren op dit sponsorformulier.

Bonus voor de vereniging die de meeste mensen op de fiets krijgt
Nog een laatste goede reden om mee te doen: de vereniging die de meeste sponsors op de fiets krijgt, krijgt een sponsorbonus van Atlas Sport!
Maak dus een goede start na de vakantie; voor jou en voor je vereniging!