Samen op de pedalen om Luna en haar familie te steunen – doe je mee?

Dit is Luna. Luna is 7 jaar oud. Ze woont in De Wijk, samen met haar ouders en haar broer. In de zomer van 2015 is bij Luna kanker ontdekt. Luna is intensief behandeld maar helaas keerde in de herfst van 2017 de ziekte terug en Luna zal niet meer beter worden.

Stichting Maneschijn is opgericht om Luna en haar familie niet alleen praktisch te helpen maar ook om geld in te zamelen zodat het gezin mooie herinneringen met elkaar kan maken. In de vorm van uitjes, het laten uitkomen van wensen van Luna (daarbij wordt haar broertje ook niet vergeten), en indien noodzakelijk, financiële ondersteuning te bieden in het medische traject. De stichting heeft onlangs een oproep gedaan om met spoed geld te doneren. Voor mooie herinneringen, voor warme zon en voor waardevolle momenten.

Draag je steentje bij!

Wij willen graag, samen met jullie, hieraan een steentje bijdragen. Daarom organiseren we, in overleg met stichting Maneschijn (stichtingmaneschijn.nl),  een spinningmarathon op zaterdag 2 december. De marathon is van 13.00 tot 17.00 uur. Je kunt al meefietsen vanaf 5 euro per uur maar meer is natuurlijk welkom; de gehele opbrengst gaat naar het goede doel.

Aanmelden

Fiets je 1 of meer uren mee? Fijn! Vul dan je gegevens in op onze inschrijflijst in de sportschool Je mag ook een mail sturen waarin je vermeldt welke uren je wilt fietsen en voor welk totaalbedrag; graag ook vermelden of je contant betaalt of per incasso. Laten we samen heel hard fietsen om een heel groot bedrag bij elkaar te halen!

PS Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te doen, nodig gerust je vrienden uit om mee te doen!