Op weg naar de Wiekloop

Op donderdag 29 augustus is de Wiekloop in De Wijk. Wil jij ook wel eens meelopen of wil je gewoon (beter) leren hardlopen? Doe dan vanaf mei mee aan onze trainingen. Je kunt kiezen uit starterstraining of training voor gevorderden.

Starters

Ben je (nog) geen hardloper en wil je graag een start maken? Kom dan meedoen in de startersgroep. Training op zaterdag om 10.00 uur.
Start zaterdag 11 mei.
Leden van Atlas Sport: gratis
Niet-leden: € 85 voor 10 lessen

Gevorderden

Kun je wel hardlopen en wil je graag werken aan je techniek? Wil je sneller worden? Doe dan mee met deze training. Training op woensdag om 19.30 uur. Start woensdag 8 mei.
Leden van Atlas Sport: gratis
Niet-leden: € 85 voor 10 lessen

Krachttraining voor hardlopers

Krachttraining is ook goed voor hardlopers. Je kunt er blessures mee voorkomen doordat je werkt aan sterke spieren en weefsel, je snelheid kan verbeteren en door betere
coördinatie kun je efficiënter, en dus sneller, lopen.
Vanaf vrijdag 10 mei om 19.30 uur, 1 x per twee weken.

Runningteam

Lijkt het je leuk om af en toe met een groepje te gaan hardlopen zonder verdere verplichtingen? Dat kan! We gaan regelmatig een stuk(je) hardlopen en iedereen die mee
wil, is welkom. Als je mee wilt doen, kun je je aanmelden voor een groepsapp zodat je op de hoogte blijft van de activiteiten en mee kunt doen wanneer je wilt.

Clinics

Op weg naar de Wiekloop organiseren we verschillende clinics. Informatie hierover volgt.

Balkbrug 

De Wijk