Strijd met de Atlas Sport Christmas buddy workout mee voor een groen schoolplein bij De Horst!

Wil je nog even flink veel calorieën te verbranden voordat de feestdagen beginnen? Doe dan mee met de Atlas Sport Christmas buddy workout in sporthal De Slenken op maandag 23 december. Deelname is gratis; we vragen alleen per deelnemer € 5 voor ons goede doel: het groene schoolplein bij IKC De Horst in De Wijk. Doe je mee?

Wat ga je doen?

Als duo doorloop je een uitdagend ‘militair’ parcours van acht onderdelen met onder andere een stormbaan en granaatwerpen. Voor de winnaars zijn leuke prijzen beschikbaar.

Starttijden

Je kunt kiezen uit drie starttijden. De eerste ronde start om 14.00 uur, de tweede om 16.00 uur en de laatste ronde start om 19.00 uur.

Inschrijven

Deelnemen kan vanaf 12 jaar. Je schrijft als duo in. Dit kan hier of bij Atlas Sport en Atlas Sportcafé. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt! Betaling kan contant of per pin.

Laat je aanmoedigen

Natuurlijk is tijdens dit evenement Atlas Sportcafé open. Dus neem je eigen fanclub gerust mee! Voor kinderen hebben we volop spelletjes klaarstaan in het Atlas Sportcafé , ze zijn van harte welkom.