Body&mind avond met de Atlas Sport Midwinter yoga sessions!

Wil je voelen wat yoga met je lichaam kan doen? Ben je benieuwd of je met yoga meer rust kunt ervaren? Kom dan kennismaken met yoga tijdens onze Midwinter Yoga sessions op woensdag 21 december! Samen begroeten we het groeien van de dagen met een inspirerende avond. Kom kijken welke yogastijl bij jou past tijdens deze drie uur durende yogamarathon! Het programma ziet er als volgt uit:

Poweryoga
We starten de avond met een les Poweryoga waarin je fysiek wordt uitgedaagd. Deze yogavorm is zeer sportief en door de uitdagende houdingen leer je je lichaam op een andere manier kennen.
Hatha yoga
In het tweede uur voel je met Hatha yoga hoe je eenheid in jezelf kunt vinden. Fysiek, emotioneel en spiritueel.
Vinyasa yin
Het laatste uur is een les Vinyasa yin, waarin we op zoek gaan naar een bewegende meditatie. Met yogahoudingen werken we op diepere weefsels om het lichaam helemaal vrij van spanningen te maken.

We sluiten af met een lichte meditatie zodat je uitgerust en verfrist naar huis gaat. Kom de avond met ons meebeleven! Deze avond is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s. We serveren de hele avond thee en gezonde hapjes.

Wanneer en waar?
De Atlas Sport Midwinter yoga sessions zijn op 21 december vanaf 19.00 uur in de Havezate, Dorpsstraat 78 in De Wijk.

Kosten
Deze avond is gratis voor leden van Atlas Sport. Wil je de hele avond meedoen? Dat kan voor €19,95. Je krijgt dan een tegoedbon voor drie reguliere yogalessen bij Atlas Sport. Je kunt er ook voor kiezen om 1 van de uren mee doen. Dat kost € 9,95. Je kunt tijdens de avond contant betalen.

Opgeven
Doe je mee? Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@atlassport.nl. Vermeld hierin alsjeblieft je naam en telefoonnummer en verder of je je aanmeldt voor de hele avond of voor 1 van de uren.