Begin het nieuwe jaar goed bij Atlas Sport!

Op zaterdag 7 januari kun je bij ons terecht voor een mini check-up. Hoe sta je ervoor? En wat wil je bereiken in 2017? We helpen je graag op weg. Je bent tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom om rond te kijken en kennis met ons te maken. Koffie en thee staan klaar en we hebben tijd voor je.

Doe de test
Hoe sta je ervoor op gebied van conditie, kracht en/of lenigheid? Als je in sportkleding komt, kun je meteen een intake doen ter waarde van € 22,50: we meten je gewicht, BMI, vetpercentage etc. waarna je een inspanningstest gaat doen op de fiets. Er is een fysiotherapeut aanwezig om je kracht en lenigheid te meten. Als je liever later wilt testen, kan dat ook. Je kunt meteen een afspraak maken.
Onze voedingscoach, Harriët Zwiers, is aanwezig om je vragen over voeding te beantwoorden. Ze heeft ook een aantal tips en recepten die je mee mag nemen.

Maak gebruik van onze januari-aanbieding!
Als je je inschrijft in januari, sport je een maand gratis. Verder betaal je geen inschrijfgeld ter waarde van € 17,95. En schrijf je je in voor minimaal twaalf maanden? Dan maak je kans op mooie prijzen!