Atlas Sport
dichtbij en persoonlijk

Over Atlas Sport

 Atlas Sport is een sportschool voor iedereen; voor de geoefende sporter, de krachtsporter, de beginnende sporter. Voor jong en oud. We hebben of maken voor iedereen een programma op maat. Bij Atlas Sport kunnen sporters samen sporten en elkaar ontmoeten in een gezellige sfeer.

Atlas Sport wil de lokale sportiviteit (helpen) bevorderen. Dat doen we door ons zoveel mogelijk in te zetten voor de gezondheid en sportiviteit van mensen uit de wijde omgeving. Hiervoor investeren we een gedeelte van de opbrengsten weer in de lokale economie. We proberen hiervoor zoveel mogelijk samenwerking te zoeken met sportverenigingen, scholen, ouderenorganisaties en verenigingen zodat sporten een onderdeel wordt en blijft in onze omgeving.

LERF keurmerk

Atlas Sport heeft het LERF keurmerk. Dit is een officiële erkenning die aangeeft dat Atlas Sport voldoet aan de eisen die aan professionele bedrijven in deze branche gesteld worden.

Atlas Sport is sponsor van:

FitVak Branche Organisatie Fitness

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor de klant is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten bij Fit!vak zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument die sport bij een Fit!vak centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen.

Calibris erkend leerbedrijf

Kenniscentrum Calibris is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor het onderhoud van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport.

AED aanwezig in De Wijk

In onze sportschool in De Wijk hangt een AED. Dit is een defibrillator, waarmee je een hart een schok toe kan dienen als iemand een hartstilstand krijgt. De overlevingskans met alleen reanimeren is slechts 10 procent. Als reanimatie wordt gecombineerd met gebruik van een AED, dan stijgt dit tot 75 procent.
AtlasSport_De-Wijk_Balkbrug_fitness_favicon