Waar ga jij voor?
we helpen je graag

Wil je gezond(er) gaan eten? Wil je toewerken naar een sportprestatie? Vraag gerust om onze begeleiding. Van een trainingsprogramma tot gerichte begeleiding, het kan allemaal.

Voedingsadvies en -begeleiding

Een gezond voedingspatroon is voor iedereen belangrijk. Of je nou sportprestaties wilt leveren, van je gezondheidsklachten af wilt of wilt afvallen of aankomen. Maar wanneer ben je nou goed bezig op het gebied van voeding? Soms is hulp hierbij handig. Harriët Zwiers is voedingscoach. Ze kan je begeleiden en adviseren op het gebied van voeding.

Harriët over haar werkwijze

‘We beginnen met een uitgebreid intakegesprek om duidelijk te krijgen of je gezondheidsklachten hebt en wat je doel is dat je voor ogen hebt. Op basis van deze informatie maak ik een voedingsplan en –advies. Dit stuur ik per e-mail toe. Hierin neem ik adviezen op voor het ontbijt, lunch, diner en ook voor tussendoor.

Om de voortgang bij te houden, doen we regelmatig een uitgebreide meting. Ik meet hierbij het gewicht, vetpercentage, metabolisme en de spiermassa. Zo kunnen we de vorderingen bespreken en eventueel zaken bijstellen. Ik stuur het overzicht van de metingen en voortgang ook per mail toe. Op basis van het doel dat je voor ogen hebt, adviseer ik je ook over welke sport(lessen) je het beste kunt doen. Gedurende het traject ben ik via mail en telefoon bereikbaar en we spreken regelmatig af bij Atlas Sport.’

Wat kost het?

  • Leden: € 64,95
  • Niet-leden: € 119,95

Loop gerust binnen voor meer info of bel of mail voor een afspraak!

Personal training

Waar wil jij beter in worden?
Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke doel, op welk niveau dan ook. De een wil afvallen, de ander wil toewerken naar een grote sportprestatie, nog een ander wil gezonder gaan leven. En daar hebben we wel eens een duwtje in de rug bij nodig. Onze personal trainer kan je helpen je doel concreet te maken én te bereiken! Persoonlijk advies en begeleiding op maat staat centraal in onze aanpak.

We bespreken samen wat je wilt bereiken, of je blessures hebt of hebt gehad, hoe je wilt leven en hoe je je wilt en kunt inzetten om de gewenste verandering te bewerkstelligen. We richten ons op bewegen, voeding én gedrag. Uiteraard houden we je vorderingen bij aan de hand van metingen en conditietesten. Je krijgt per week een exclusieve training van je personal trainer. Een les waarin je telkens gestimuleerd wordt alles uit jezelf te halen!

Wat kost het?

  • Leden: € 34,95 per les van 60 minuten als aanvulling op je abonnement
  • Niet-leden: € 49,95 per les van 60 minuten

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op via telefoon of mail. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen!

AtlasSport_sportschool-groepsles-fitness_content-woman-planking
AtlasSport_sportschool-groepsles-fitness_content-man-weight-lifting

Een strakke buik met Better Belly

Tijdens je training op de loopband, crosstrainer of fiets, train je met
de Better Belly® tailleband. Door de diepgaande warmtewerking in combinatie met bewegen, moet je lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. En dat heeft tot resultaat dat de centimeters eraf vliegen!

Hoe werkt het?

Je gaat maximaal vier weken lang drie keer per week 30 tot 45 minuten sporten. Voor de eerste training doen we een complete lichaamsanalyse. Vervolgens ga je sporten. Na vier weken herhalen we de analyse. Je zult versteld staan van het positieve effect op je lichaam!

Wat kost het?

  • Leden: € 40
  • Niet-leden: € 80

Loop gerust binnen voor meer info of bel of mail voor een afspraak!

Fysiotherapeut bij Atlas Sport in De Wijk

Elke dinsdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur fysiotherapeut Derk-Jan Teunis aanwezig bij Atlas Sport. Ben je bijvoorbeeld herstellende van een operatie of blessure en wil je het liefst onder begeleiding van een fysiotherapeut het sporten weer oppakken? Derk-Jan kan je adviseren en begeleiden.

Wat kost het?

Deze service is gratis voor leden van Atlas Sport.

GRATIS PROEFLES VOLGEN?

Neem gerust en vrijblijvend contact op »